Glaszetten

Beglazing door een erkend glaszetter

Een kapotte ruit of een lek in het dubbelglas? Of u nu één ruit wilt laten vervangen of alle ramen in uw woning, bij Woering Glas- en Schilderwerken bent u aan het juiste adres. Naast standaard enkelglas en dubbelglas kunt u bij Woering Glas- en Schilderwerken ook terecht voor de volgende glassoorten:

  • Isolatieglas
  • Veiligheidsglas
  • Inbraakwerend glas
  • Brandwerend glas
  • Monumenten glas
  • Glas-in-lood

Verder heeft Woering Glas- en Schilderwerken ook glazen deuren, scheidingswanden, traptreden, vloeren, atriums, daken en lichtkoepels in het assortiment.

Heeft u een vraag over glaszetten?

U kunt dan uw vraag stellen met onderstaand formulier.

Goed glas is veilig

Maakt u zich zorgen over de veiligheid van uw woning of bedrijfspand? Dan is het verstandig om inbraakwerend glas te laten zetten. Dit geharde glas is geschikt voor inbraakgevoelige plekken en geeft inbrekers geen kans.

Meer comfort, lage energierekening

Isolatieglas zorgt voor een aangename temperatuur in huis, zowel ‘s zomer als ’s winters. In de winter houdt isolatieglas de warme lucht binnen en koude lucht buiten. In de zomer is dit precies andersom. Hierdoor is het in huis altijd aangenaam. Ook voor uw energierekening is het een voordeel om isolatieglas te hebben!

Monumentale panden

Monumentale panden hebben een unieke uitstraling. Woering Glas- en Schilderwerken plaatst monumentaal glas om de authentieke uitstraling van uw monument te behouden. Voor een meer kleurrijke toevoeging zet Woering Glas- en Schilderwerken ook glas-in-lood.

Glaszetten Assen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van glaszetten in Assen? Vraag dan nu een offerte aan bij Woering Glas- en Schilderwerken en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Vraag nu een offerte aan

of bel direct 0592 – 24 30 43!