Over Woering Glas- en Schilderwerken

Familiebedrijf

Jan Woering is de trotse eigenaar van Woering Glas- en Schilderwerken. In 1935 richtte een oom van Jans vader een schildersbedrijf op. Zowel de oom als de vader van Jan hebben de leiding over dit bedrijf gehad. Dit familiebedrijf, met ruim tachtig jaar ervaring in het schildersvak, staat dan ook voor kennis, ervaring en vakmanschap.

Jan Woering

Jan Woering begon zijn carrière met een opleiding aan de Nationale Schildersschool (nu CIBAP) in Zwolle. Hier rondde hij de chemisch technische opleiding af in 1986.

In de twee jaren daarna heeft Jan in een verftechnisch laboratorium van een verffabriek gewerkt. Van het laboratorium maakte hij de overstap naar een verfgroothandel. In 1993 is hij in de zaak van zijn vader gaan werken: Schildersbedrijf Woering.

Met alle ervaring uit de verf- en schilderindustrie heeft Jan nu de leiding over Woering Glas- en Schilderwerken. Hij werkt samen met ervaren vaklieden om met moderne materialen en technieken ouderwets kwaliteitswerk te leveren.

Garantiebedrijf

Woering Glas- en Schilderwerken is een OnderhoudNL-garantiebedrijf. Dit betekent dat u verzekerd bent van kwaliteit, service en garantie op het schilder- en onderhoudswerk.

Meer weten?

Meer weten over de diensten van Woering Glas- en Schilderwerken? Vraag dan nu een offerte aan en ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en kosten. Ook voor vragen over het bedrijf kunt u contact opnemen.

Vraag nu een offerte aan

of bel direct 0592 – 24 30 43!