Restauratieschilder

Het karakter bewaren

Oude, antieke objecten hebben karakter. Achter een oude kerk gaan honderden verhalen schuil en een antieke kast kan veel persoonlijke waarde hebben. Het onderhouden en laten uitvoeren van restauratieschilderwerk is belangrijk om het karakter van monumentale gebouwen en historische interieurs te bewaren. En door dit tijdig te doen, bespaart u op de lange termijn kosten.

Schade herstellen aan schilderwerk

Oude gebouwen lopen soms schade op door aardbevingen, temperatuurwisselingen en luchtvochtigheid. Door meubels te verplaatsen en door verhuizingen kan schade ontstaan aan het interieur. Laat uw oude object of monumentale pand restaureren, zodat u er ook in de toekomst van kunt genieten. Woering Glas- en Schilderwerken zorgt ervoor dat het authentieke karakter bewaart blijft.

Voor onder andere de volgende restauratieklussen kunt u bij Woering Glas- en Schilderwerken terecht:

  • Houtrestauratie
  • Marmerimitaties
  • Bladgoud aanbrengen
  • Spanlinnen aanbrengen

Restauratie voor particulieren, musea en kerken

Woering Glas- en Schilderwerken voert restauraties uit voor particulieren, musea en kerken. Waar nodig wordt er samengewerkt met specialisten uit andere vakgebieden om tot het beste resultaat te komen.

Restauratieschilder nodig?

Kunt u de hulp en expertise van een restauratieschilder goed gebruiken? Vraag dan nu een offerte aan bij Woering Glas- en Schilderwerken en ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en kosten.

Vraag nu een offerte aan

of bel direct 0592 – 24 30 43!