Wandafwerking

Behangen en sauzen

Uw huis is de plek waar u veel tijd doorbrengt. De wandafwerking bepaalt voor een groot deel de uitstraling van een ruimte en zorgt voor sfeer. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor de wandafwerking die bij u past en dat het aanbrengen ervan netjes gebeurt. Zowel behangen als sauzen is zwaar en precies werk; een klus waar u wellicht tegenop ziet. Woering Glas- en Schilderwerk saust of behangt uw muren en het plafond in een handomdraai.

Vliesbehang, glasweefsel en scanbehang

Vlies-, glasweefsel- en scanbehang hebben een ding gemeen: het is oersterk. Scanbehang heeft doorgaans een fijne, gladde structuur. Vlies- en glasweefselbehang is verkrijgbaar in verschillende structuren en patronen.

Dit oersterke behang is uitermate geschikt voor oudere woningen en voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Met dit behang worden scheuren en barsten weggewerkt en wordt de gehele muur versterkt.

Een ander groot voordeel is dat dit behang in elk denkbare kleur geschilderd kan worden. Kies een kleur en Woering Glas- en Schilderwerken zorgt voor een strakke wandafwerking.

Unieke wandschilderingen

Wilt u een mooie tekening op de muur van de kinderkamer? Of een kleurrijk patroon op de buitenmuur van uw huis? Een wandschildering geeft een unieke uitstraling aan iedere muur.

Wandschilderingen kunnen zowel binnen als buiten worden aangebracht. De meeste ondergronden zijn hiervoor geschikt, maar het beste resultaat wordt verkregen op een gladde ondergrond. Bij Woering Glas- en Schilderwerken is iedere wandschildering uniek en handgemaakt.

Toe aan een nieuw interieur?

Wilt u meer weten over sauzen, behangen of wandschilderingen? Vraag dan nu een offerte aan bij Woering Glas- en Schilderwerken en ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en kosten.

Vraag nu een offerte aan

of bel direct 0592 – 24 30 43!